Her er kampene for bringlaget i den nasjonale Bringserien.  Første runde ble spilt i Åsenhallen.  Vi gratulerer Monica "Nessi" Nesvik og Inger Fossli med godt arbeid - og jentene med god innsats på parketten.

Sparlaget (J 18) tapte to og vant en i den siste kvalifiserende runden til Sparserien 10/11.  Det var ikke nok til å kvalifisere til spill i den nasjonale Sparserien.

" />

Bringrunde i Åsenhallen To seire og ett tap ble helgens fasit. Vi gratulerer, og ønsker laget lykke til videre.

Her er kampene for bringlaget i den nasjonale Bringserien.  Første runde ble spilt i Åsenhallen.  Vi gratulerer Monica «Nessi» Nesvik og Inger Fossli med godt arbeid – og jentene med god innsats på parketten.

Skrevet av NTH