2 spiser middag og du betaler for 1, så er kortet betalt, og du har nesten 200 butikker, tjenester og restauranter igjen - har du råd til å ikke bruke 200,- på dette?  Penger spart er som kjent penger til rart (og kan du i tillegg støtte Sola Håndball "gjør ikke det noe").

" />

Enjoy = glede For klubbkassa og din lommebok

Sola Håndballklubb har inngått en samarbeidsavtale med Enjoy Bonusguiden. Samarbeidet innebærer at klubben selger ”Enjoy kort”.

Litt om Enjoy Bonusguiden
Enjoy Bonusguiden Stavanger, er en fordelsguide som gir rabatter i butikker, kulturtilbud, tjenester og restauranter i Stavanger og omegn. Gjennom klubben koster guiden kr. 200.-  Guiden er gyldig til 31.oktober 2011.  Les mer om «Enjoy kort» her  Du bestiller din guide hos Sola Håndballklubb ved å sende oss en mail til info@sola-hk.no.

2 spiser middag og du betaler for 1, så er kortet betalt, og du har nesten 200 butikker, tjenester og restauranter igjen – har du råd til å ikke bruke 200,- på dette?  Penger spart er som kjent penger til rart (og kan du i tillegg støtte Sola Håndball «gjør ikke det noe»).

Skrevet av NTH