Partnere Alfabetisk oversikt over sponsorer

Skrevet av NTH

Sola Håndballklubb er både en bredde- og toppklubb, og vi er dermed avhengig av et godt samarbeid med – og god støtte fra næringslivet. Vi vil ha samarbeidspartnere som ønsker å bli assosiert med klubben vår, verdiene og målene våre, og vi vil gi noe tilbake til næringslivet. Våre mål med samarbeidspartnerne er at vi skal tilrettelegge for at de vil trives hos oss, og for at de får mye positiv profilering. Vi vil også tilrettelegge for at de kan gjøre nyttige forretningskontakter og avtaler gjennom vårt sponsornettverk. Sola Håndball kan også være en aktiv partner i salgsarbeid når det er et ønske fra en samarbeidspartner.

Hvorfor Sola Håndball ? – Her er noe av det vi kan tilby samarbeidspartnerne vår

Disse er med oss i kampen om å bli i eliten, samt bygge et fundament

for utvikling av håndballspillere (pr 23. februar 2016):

Altirør ASArne Byberg,  Block Berge ByggBygg Service AS,  Clarion Hotel AirD. Danielsen ASEiendomsmegler1, Fab Lounge ASFelleskjøpet Rogaland AgderFjogstad Hus Sandnes, Florris Sola, ForusklinikkenGulv og Tak, Holta & HålandHummel, Hurtigruta Carglass, Joker Sola, K Lund OffshoreKiwi, Knapphus EnergiLan-X, Lothe, Lura TuristheimLyse, Maksi Distribusjon, Malermester Karl JakobsenMelums, MidbøeNarvesen SolakrossenNSE GruppenNordic Crane, NorSea Group, Novaform, Petcon Tubulars ASPizzabakeren,  Quality Airport Hotel Sola, REMA 1000Ringnes, Risavika Havn,  Sande Gård, Sandnes SparebankSecuritas, Selvaag Bolig, Semco Maritime, Sharp Center Stavanger, Skangass, Solabladet, Sola BredbåndSola Regnskap  Sola Strand Hotel,  Stangeland Maskin AS, Sumergo, ToppformTine Sør, Xait – og flere kommer!

Ønsker du info om sponsorpakker – send en e-post hit
Disse bidrar også til bedre økonomi for klubben vår:
SOLA PÅ MOBIL – FRIVILLIGHETSNORGE – GRASROTANDEL –