Sola Håndball

Velkommen til SANDNES SPAREBANK CUP 2013

Vi er allerede kommet langt i planlegging og forberedelser til SSB cup 2013. Årets turnering blir den største og beste vi har arrangert noen gang!

Vi har planlagt over 200 påmeldte lag når turneringen starter 13. september. Nytt av året er at antall lag i hver klasse fra 12 år og oppover er forhåndsbestemt. Dette har vi gjort for å gjøre avvikling av puljespill og oppsett av sluttspill mer oversiktlig og likt for alle klassene. Det gjør at vi kan garantere alle deltakende lag i klassene fra 12 år og oppover minimum fire kamper i turneringen, og det vil bli både A- og B-sluttspill i alle disse klassene.

Det betyr også at dere må være raske med påmelding, for å sikre plass i turneringen. Når en klasse er fulltegnet, vil lag som melder seg på bli satt på venteliste. I klasser med mange lag på venteliste vil en utvidelse av klassen bli vurdert.

Vi vil også gjerne ønske enda flere tilreisende lag velkommen til turneringen vår. Kampene i innledende puljespill og sluttspill, spilles i ni haller i Sola, Sandnes og Randaberg.

Alle finalene i A- og B-sluttspill spilles i Åsenhallene i Sola kommune, søndag 15. september.

Vi ønsker herved spillere, trenere, lagledere, dommere og publikum velkommen til håndballfest i Sola i september!

For mer informasjon klikk her

Påmeldingslink SSB cup 2013 HER

Publisert Feb 2013

Fra forsiden:

Sola j11 med vellykket treningshelg

Foreldregruppa inviterte til treningshelg for ivrige Sola-spillere en helg i november. Her ser du glimt fra øktene.

Les mer

Eventyrlig høstsesong for j2000

Jentene har prestert godt første halvdel av sesongen. Dessuten har laget sammen med g2000 og g1999 gått sammen om en felles buss med navnet “REFUSE TO LOSE”.

Les mer

Impulstrening for de unge

Mandag og tirsdag var det tid for spesialtrening for kantspillere, strekspillere og bakspillere.

Les mer

Ubeseiret halvveis i sesongen

Etter elleve spilte kamper topper vi for øyeblikket tabellen med ti seire og én uavgjort. I kveld møter vi Rælingen for andre gang denne sesongen.

Les mer

Til forsiden

Logg inn