Sola Håndball

Velkommen til SANDNES SPAREBANK CUP 2013

Vi er allerede kommet langt i planlegging og forberedelser til SSB cup 2013. Årets turnering blir den største og beste vi har arrangert noen gang!

Vi har planlagt over 200 påmeldte lag når turneringen starter 13. september. Nytt av året er at antall lag i hver klasse fra 12 år og oppover er forhåndsbestemt. Dette har vi gjort for å gjøre avvikling av puljespill og oppsett av sluttspill mer oversiktlig og likt for alle klassene. Det gjør at vi kan garantere alle deltakende lag i klassene fra 12 år og oppover minimum fire kamper i turneringen, og det vil bli både A- og B-sluttspill i alle disse klassene.

Det betyr også at dere må være raske med påmelding, for å sikre plass i turneringen. Når en klasse er fulltegnet, vil lag som melder seg på bli satt på venteliste. I klasser med mange lag på venteliste vil en utvidelse av klassen bli vurdert.

Vi vil også gjerne ønske enda flere tilreisende lag velkommen til turneringen vår. Kampene i innledende puljespill og sluttspill, spilles i ni haller i Sola, Sandnes og Randaberg.

Alle finalene i A- og B-sluttspill spilles i Åsenhallene i Sola kommune, søndag 15. september.

Vi ønsker herved spillere, trenere, lagledere, dommere og publikum velkommen til håndballfest i Sola i september!

For mer informasjon klikk her

Påmeldingslink SSB cup 2013 HER

Publisert Feb 2013

Fra forsiden:

Guttelaget presterte godt i helga

Det eldste guttelaget i Sola (g99/00) gjorde rent bord i helgen. Toppoppgjøret (G14 A) ventet i Åsenhallen tirsdag kveld med Nærbø på motsatt banehalvdel.

Les mer

Viktig seier mot Fjellhammer

Det kunne se ut til at Sola tok litt lett på oppgavene i Åsenhallen søndag kveld. Først i andre omgang fikk de gulkledde grepet om kampen og kunne til slutt seire med ni mål.

Les mer

Slo Fana på bortebane

På motsatt banehalvdel var tidligere Sola-spiller, Kristine Gudbrandsen å finne i rød drakt, klar for å kjempe med Fana. Kampen endte med nimålsseier til Sola.

Les mer

Fire av seks poeng for BRING-jentene

Sekstenåringene hadde en god start på sesongens BRING-serie. Solas attenåringer fikk derimot en tøffere start på runden med knappe tap i Trondheim.

Les mer

Til forsiden

Logg inn