Sola Håndball

Velkommen til SANDNES SPAREBANK CUP 2013

Vi er allerede kommet langt i planlegging og forberedelser til SSB cup 2013. Årets turnering blir den største og beste vi har arrangert noen gang!

Vi har planlagt over 200 påmeldte lag når turneringen starter 13. september. Nytt av året er at antall lag i hver klasse fra 12 år og oppover er forhåndsbestemt. Dette har vi gjort for å gjøre avvikling av puljespill og oppsett av sluttspill mer oversiktlig og likt for alle klassene. Det gjør at vi kan garantere alle deltakende lag i klassene fra 12 år og oppover minimum fire kamper i turneringen, og det vil bli både A- og B-sluttspill i alle disse klassene.

Det betyr også at dere må være raske med påmelding, for å sikre plass i turneringen. Når en klasse er fulltegnet, vil lag som melder seg på bli satt på venteliste. I klasser med mange lag på venteliste vil en utvidelse av klassen bli vurdert.

Vi vil også gjerne ønske enda flere tilreisende lag velkommen til turneringen vår. Kampene i innledende puljespill og sluttspill, spilles i ni haller i Sola, Sandnes og Randaberg.

Alle finalene i A- og B-sluttspill spilles i Åsenhallene i Sola kommune, søndag 15. september.

Vi ønsker herved spillere, trenere, lagledere, dommere og publikum velkommen til håndballfest i Sola i september!

For mer informasjon klikk her

Påmeldingslink SSB cup 2013 HER

Publisert Feb 2013

Fra forsiden:

Oppstart for minihåndballen

Møt opp for registrering og informasjon onsdag 3.september

Les mer

Trenere og lagledere for sesongen 2014/15

Du finner også treningstidene som gjelder i Åsenhallen og Solahallen denne sesongen.

Les mer

Malin Holta kjemper for Sola i Skjærgårdslekene

Det var stor glede i klubben da Malin ønsket å returnere til Sola etter en sesong i Stabæk. Nå har hun skrevet under for to år og er klar for håndballcup i Tønsberg denne helgen.

Les mer

Velkommen til Sandnes Sparebank cup i september

Sandnes Sparebank cup 2014 avholdes i Sola kommune fra 12-14.september. Meld på laget ditt allerede nå! Se påmeldingslink her.

Les mer

Til forsiden

Logg inn