Sola Håndball

Velkommen til SANDNES SPAREBANK CUP 2013

Vi er allerede kommet langt i planlegging og forberedelser til SSB cup 2013. Årets turnering blir den største og beste vi har arrangert noen gang!

Vi har planlagt over 200 påmeldte lag når turneringen starter 13. september. Nytt av året er at antall lag i hver klasse fra 12 år og oppover er forhåndsbestemt. Dette har vi gjort for å gjøre avvikling av puljespill og oppsett av sluttspill mer oversiktlig og likt for alle klassene. Det gjør at vi kan garantere alle deltakende lag i klassene fra 12 år og oppover minimum fire kamper i turneringen, og det vil bli både A- og B-sluttspill i alle disse klassene.

Det betyr også at dere må være raske med påmelding, for å sikre plass i turneringen. Når en klasse er fulltegnet, vil lag som melder seg på bli satt på venteliste. I klasser med mange lag på venteliste vil en utvidelse av klassen bli vurdert.

Vi vil også gjerne ønske enda flere tilreisende lag velkommen til turneringen vår. Kampene i innledende puljespill og sluttspill, spilles i ni haller i Sola, Sandnes og Randaberg.

Alle finalene i A- og B-sluttspill spilles i Åsenhallene i Sola kommune, søndag 15. september.

Vi ønsker herved spillere, trenere, lagledere, dommere og publikum velkommen til håndballfest i Sola i september!

For mer informasjon klikk her

Påmeldingslink SSB cup 2013 HER

Publisert Feb 2013

Fra forsiden:

Velkommen til kvalifiseringskamp til Postenligaen

Det skal kjempes mot Fredrikstad om spill i Postenligaen neste sesong. Første møte er i Åsenhallen kl.16.30. Vi håper DU kommer for å skape en god ramme på hjemmebane

Les mer

Gratulerer med dagen!

Hurra for strekspilleren vår, Mona, som fyller 24 år i dag :-)

Les mer

Uttak NM Regionslag (96/97)

I alt tre spillere fra Sola og tre fra SIF er tatt ut i troppen til Morten Løvø og Joar Gjerde som skal representere Region SørVest i NM for Regionslag. Oda Gravdal (bilde) er en av dem.

Les mer

Fra skuffelse til enorm glede

Selv uten seier i helgen kapret vi 3.plassen og skal møte Fredrikstad i kvalifiseringskamp om spill i Postenligaen etter påske.

Les mer

Til forsiden

Logg inn