Sola Håndball

Velkommen til SANDNES SPAREBANK CUP 2013

Vi er allerede kommet langt i planlegging og forberedelser til SSB cup 2013. Årets turnering blir den største og beste vi har arrangert noen gang!

Vi har planlagt over 200 påmeldte lag når turneringen starter 13. september. Nytt av året er at antall lag i hver klasse fra 12 år og oppover er forhåndsbestemt. Dette har vi gjort for å gjøre avvikling av puljespill og oppsett av sluttspill mer oversiktlig og likt for alle klassene. Det gjør at vi kan garantere alle deltakende lag i klassene fra 12 år og oppover minimum fire kamper i turneringen, og det vil bli både A- og B-sluttspill i alle disse klassene.

Det betyr også at dere må være raske med påmelding, for å sikre plass i turneringen. Når en klasse er fulltegnet, vil lag som melder seg på bli satt på venteliste. I klasser med mange lag på venteliste vil en utvidelse av klassen bli vurdert.

Vi vil også gjerne ønske enda flere tilreisende lag velkommen til turneringen vår. Kampene i innledende puljespill og sluttspill, spilles i ni haller i Sola, Sandnes og Randaberg.

Alle finalene i A- og B-sluttspill spilles i Åsenhallene i Sola kommune, søndag 15. september.

Vi ønsker herved spillere, trenere, lagledere, dommere og publikum velkommen til håndballfest i Sola i september!

For mer informasjon klikk her

Påmeldingslink SSB cup 2013 HER

Publisert Feb 2013

Fra forsiden:

Tre kamper – seks poeng

Ny jubel på hjemmebane etter syvmålsseier over Viking TIF! Likevel var det en misfornøyd gjeng som gikk i garderoben..

Les mer

Sesongåpning 1.divisjon 2014/15

Søndag 14.september braker det løs mot Rælingen hjemme i Åsenhallen.

Les mer

Fantastisk innsats i kvalifiseringen

Både attenåringene og sekstenåringene i Sola HK slapp jubelen løs etter helgens kvalifiseringskamper til henholdsvis LERØYserien og BRINGserien.

Les mer

Kvalifisering til BRING – og LERØYserien

Våre talentfulle seksten – og attenårige gutter og jenter skal kjempe om kvalifisering til landsserien for aldersbestemte lag førstkommende helg. Møt opp til håndballfest i Stavanger Idrettshall. Les mer her for kampoppsett!

Les mer

Til forsiden

Logg inn