Sola – Norge B 30-27 (14-16) God gjennomkjøring før onsdagens kamp

Lørdag ettermiddag møtte vi Norge sine rekrutter under ledelse av Henriette Henriksen Løge, og det ble en jevn kamp.  Norge B ledet til pause, men vertene var best i 2. omgang og dro iland seieren. 

Ca 100 tilskuere.  Toppscorere ble: Lene Tønnesen, Sola med 9 mål og Linn Gossè med 6 for Norge (B)

Sola sitt lag; Malene Soleheim, Susann Jøraandstad, Andrea Næss, Malin Holta, Kristine Gudbrandsen, Vibeke Mæland, Lene Tønnesen, Hege B Wahlquist, Anne Stav, Marianne Klepp Andersen, Therese Nordbø, Sunniva Selland og Nina Stokland.

Norge B sitt lag: Emily S Sando, Silje Solberg, Bertina Riegelhuth, Pernille Wibe, Thea K. Pettersen, Kamilla Ersek, Tonje Løseth, Kristin Nøstebø, Linn Gossè, Randi Sulland, Maja Jakobsen, Hanna Yttereng, Guro Rundbråten og Gina Lorentsen.

Skrevet av NTH