Partnere

Sola Håndball er en breddeklubb for alle – og stiller lag fra mini til 18 årslag, og har regionens beste damelag i Eliteserien. På senior nivå har man i tillegg til A-laget et rekruttlag som spiller i 3 divisjon. På rekruttlaget skal talentene fra Lerøy og spillerne med mindre spilletid på A-laget får matchet seg på seniornivå. Dette er viktig som en kontinuitetsbærer og bindeledd for klubbes sportslige satsing og med fokus på rekruttering. I tillegg har klubben stort fokus på talentutvikling, og vil fra sesongen 2019/2020 ha et spennende prosjekt hvor regionens beste talent samles i gul & sort drakt, og skal igjen sette Rogaland på håndballkartet.

Som en del av å ta ansvar for rekruttering og fokus på idrettsglede arrangerer Sola HK regionens største turnering årlig for barn og unge årlig med over 2300 unge håndballspillere i september – Sandnes Sparebank cup.

Sola HK sine grunnleggende verdier er: MOT – GLEDE – SAMHOLD, og skal være en god arena for læring om hvordan en både bygger og presterer i gode team fra tidlig alder. Håndballgruppen skal markere seg positivt, og alle med tilknytning til Sola HK skal være ambassadører for klubben og håndballsporten.

Klubben består i dag av ca. 500 medlemmer, i tillegg til i underkant av 100 trenere/oppmenn/oppmødre. Klubben disponerer Åsenhallen, sentralt plassert rundt idrettsanleggene på Sola. Profilering i Åsenhallen er godt synlig – vi har høy aktivitet, og med i overkant av 150 000 besøkende hvert år er det en av de best besøkte hallene i regionen.

Samarbeidsnettverket – Nettverksfamilien – er i dag over 50 samarbeidspartnere, og vi ønsker å legge til rette for relasjonsbygging, kundepleie og profilering – slik at vi sammen oppnår et langvarig samarbeid. Se våre samarbeidspartnere her www.sola-hk.no/sponsorer

I tillegg til hjemmekamper i Åsenhallen vil vi skape flere samlingsplasser for Nettverksfamilien. Slik ønsker vi å engasjere og involvere våre samarbeidspartnere så vi er med på  å legge til rette for at det gjøres med business i nettverket, på tvers av bransjer – og at det legges til rette for relasjonsbygging. Slike nettverksarrangement er blant annet Kick Off, frokosttreff og mer uformelle samlinger.

Ønsker du info om sponsorpakker – send en e-post hit

Disse bidrar også til bedre økonomi for klubben vår:
SOLA PÅ MOBIL – FRIVILLIGHETSNORGE – GRASROTANDEL –